Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Ma t/m vr vanaf 11:00u geopend, za en zo vanaf 10.00u. De keuken is minimaal tot 20.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
  Sponsoring

  Paal 17 sponsort diverse lokale sporters en verenigingen

  Dorian van Rijsselberghe

  Olympisch Windsurfer
  Vriend en concurrent zijn onder de indruk van zijn sportieve overmacht. Het leverde hem in de wandelgangen al de bijnaam ‘The Dorminator’ op. Hij is een beetje ‘crazy’, maar vooral: bezeten van surfen en de zee. Tijdens de Olympische Spelen in 2016 hebben we weer van zijn prestaties kunnen genieten. Hoewel Dorian tegenwoordig traint op buitenlandse wateren kun je hem nog regelmatig ‘in het wild’ spotten op het Texelse strand bij Paal 17. Na al die jaren kunnen we zeggen: dat verveelt nooit.

  Texel '94 - "Futsal"

  Zaalvoetbalteam
  Het zaalvoetbal team van Texel '94, dat bij insiders beter bekend is als team "Futsal", wordt door ons gesteund in hun sportieve prestaties. Het team speelt momenteel in de eerste divisie en dat brengt extra kosten met zich mee.  Zo zijn er hogere inschrijfgelden, hogere eisen aan de trainers en coaches en is zowel het team zelf, als de tegenstander vaak genoodzaakt om een extra "nachtboot" te nemen doordat er vaak laat op de avond gespeeld wordt.

  Ronde om Texel

  Worlds Biggest Cat Race
  Wij hebben er één woord voor: spectaculair! De Ronde om Texel organiseert al decennia lang de grootste catamaranrace ter wereld. Op Paal 17 is de start en de finish. Honderden zeilers manoeuvreren hun boot in de beste positie, wachtend op het verlossende startsein. Soms is het een ‘makkelijk’ rondje, met een matig windje. Andere jaren staat er een stevige zuidwester en moeten de teams alle behendigheid, stuurmanskunsten en doorzettingsvermogen uit de kast trekken. Paal 17 Texel is met recht trotse titelsponsor van dit prachtige evenement!

  Sompop

  Muziekfestival
  Sompop is al jaren een begrip op Texel. Het muziekfestival in De Waal brengt ieder jaar weer een keur aan bekende en minder bekende Nederlandse artiesten. De heerlijke ongedwongen en gemoedelijke sfeer maakt dit festival een feest voor jong en oud! Op het terrein bevindt zich een heuse "Waal 17 area" waar je kunt genieten van strandsferen in De Waal.

  Texel '94 - "Futsal 2"

  Zaalvoetbalteam
  Ook het 'tweede' team van zaalvoetbalvereninging Futsal wordt door Paal 17 gesponsord.