Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel vanaf 10.00 uur geopend I keuken dagelijks tot 21.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
    Aan Zee

    Een duurzaam paviljoen met een trendy inrichting. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking. Welke in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid. Wat direct in het oog springt: glas, glas en méér glas. Hierdoor geniet je ook binnen optimaal van een dagje strand.
    Uniek voor Texelse begrippen is de eerste verdieping. In de sfeervolle ruimte is er plek voor 50 geluksvogels. Maar je kunt ook een tafeltje op het dakterras bemachtigen. Onbetaalbaar: het weidse uitzicht over zee. Een feestje vieren of vergaderen aan zee? Maak een reservering en je hebt het rijk alleen!


    Paal 17 Zomers

    Zachte loungemuziek, een trendy interieur. Lekkere cocktails en wereldgerechten op de kaart. Aan alles merk je: dit is zomer. En wat is een mooier eerbetoon dan je paviljoen vernoemen naar die zwoele maanden? Je kunt er hele middagen op het terras vertoeven, genietend van koele drankjes en tapas. Of je schuift ’s avonds met de hele familie aan voor het diner. Zomers staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17. Je proeft altijd een relaxt sfeertje. Verleidelijk genoeg om ver ná zonsondergang je strandspullen te pakken om naar huis te gaan.