Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

aan zee

Paal 17 Aan Zee is een duurzaam paviljoen met een trendy inrichting. Eyecatchers zijn de robuuste bar en de life cooking. Welke in de winter wordt omgetoverd tot winterbakkerij waar de lekkerste taarten, wafels, crêpes en poffertjes worden bereid.

Wat direct in het oog springt: glas, glas en méér glas. Hierdoor geniet je ook binnen optimaal van een dagje strand.

Uniek voor Texelse begrippen is de eerste verdieping. In het sfeervolle restaurant Paal 17 De Eerste Etage is plek voor 30 geluksvogels die heerlijk culinair kunnen genieten van een meergangen diner. Een feestje vieren of vergaderen aan zee? Maak een reservering en je hebt het rijk alleen!


paal 17 zomers

Zachte loungemuziek, een trendy interieur en een relaxt sfeertje, aan alles merk je: dit is zomer. Vertoef de hele middag op het terras of schuif ’s avonds met de familie aan voor het diner. Zomers is verleidelijk genoeg om ver ná zonsondergang je strandspullen te pakken om naar huis te gaan. Het paviljoen staat vanaf eind maart tot oktober op Paal 17.


Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking