Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

Jet married
trouwambtenaar

Een onvergetelijke huwelijksceremonie op een prachtige locatie, een bevestiging van wat jullie voor elkaar voelen… Ja, ik wil daar graag een bijdrage aan leveren! Blij, emotioneel, met liefde en humor. Met ‘Jet married’ wordt elke ceremonie heel persoonlijk.


We Love Texel
Weddingplanner

Astrid Santé van We Love Texel is een professionele weddingplanner met jarenlange ervaring. Het team van We Love Texel is ook in te huren als stylist voor jullie bruiloft.


Trouwen Texel
Weddingplanner

Sophie van Trouwen Texel is officieel gecertificeerd als weddingplanner. Als weddingplanner maakt ze de dromen van trouwstellen waar en doet ze waarin ze het beste is. Plannen, organiseren en decoreren.


Cindy Doorn
trouwambtenaar

Net even anders? Tikkeltje gek? Jullie ceremonie in een ander jasje? Laat het sluiten van jullie huwelijk over aan de trouwambtenaar die het net even anders doet. Want waarom zou je rondom deze wettelijke, officiële gebeurtenis niet dubbel mogen liggen, je kind laten deelnemen of die trouwambtenaar in haar ja-pak je kippenvel laten bezorgen? Precies, dat gaan we doen, geen saaie ceremonie, maar een feestje. En dat feestje maken we samen!

Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking