Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Ma t/m do vanaf 11:00 uur, vrij t/m zo vanaf 10:00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:00 uur geopend.

Vergaderen

Strandpaviljoen Paal 17 is een inspirerende locatie waarvan de verschillende ruimtes zich uitermate goed lenen voor het houden van bijeenkomsten zoals vergaderingen en workshops. De bovenzaal van Paal 17 Aan Zee, Paal 17 De Eerste Etage, is een prettige lichte ruimte met een weids uitzicht over zee. Zelfs op de drukste dagen voelt het hier alsof u het strand voor uzelf hebt. Van april t/m september beschikt Paal 17 over twee paviljoens. Paal 17 Zomers is in zijn geheel af te huren en biedt door de prominente bar, die het middelpunt van het paviljoen is, de mogelijkheid om uw groep in diverse groepen op te delen voor bijv. verschillende workshops. Bij mooi weer kan er tevens gebruik gemaakt worden van het mooie grote terras.


Wilt u na een intensieve dag bijpraten en ontspannen? Onze koks bereiden met liefde heerlijke gerechten voor u voor, waarvan het merendeel rechtstreeks van The Big Green Egg komt. De dag knallend afsluiten? Een feestavond behoort tevens tot de mogelijkheden.

Zie onze buffetten voor de mogelijkheden.

Voor vragen of reserveringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via reserveren@paal17.com
Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking