Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Maandag t/m donderdag vanaf 11.00 uur geopend, vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

Strandrolstoel

Dankzij de Strandhopper is het strand van Texel avontuurlijker en beter toegankelijk voor mindervaliden. De Strandhopper is een offroad rolstoel, met een lage instap, die men zelfstandig kan gebruiken. Met de Cadweazle is voortduwen niet meer nodig: de rolstoel heeft een stille en sterke elektromotor, waarmee de gebruiker zich moeiteloos tot 2 uur een weg baant door het zand.

Voor korte afstanden blijft de ‘gewone’ terreinrolstoel beschikbaar.


Reserveren

De StrandHopper kan voor maximaal twee uur gehuurd worden. Dit in verband met de accuduur. De huurprijs is € 20,00 voor één uur en € 30,00 voor twee uur. Daarnaast vragen wij een borg van € 50,00.

* Wij verhuren de StrandHopper belangeloos voor SIGT (Stichting Integratie Gehandicapten Texel). De volledige huurprijs is dan ook voor de stichting.

RESERVEREN
U kunt de StrandHopper online bij ons reserveren. Wilt u de rolstoel voor vandaag huren? Dit kan telefonisch via: (0222) 317614

Voordat u met de StrandHopper op pad gaat krijgt u van ons een korte uitleg.
Belangrijk: de rolstoel mag uitsluitend over het strand rijden. Het rijden door water, de duinen of de verharde weg is verboden.


Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking