Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Ma t/m vr vanaf 11:00u geopend, za en zo vanaf 10.00u. De keuken is minimaal tot 20.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
  Strandrolstoel

  Dankzij de Cadweazle is het strand van Texel avontuurlijker en beter toegankelijk voor mindervaliden. De Cadweazle is een offroad rolstoel, die men zelfstandig kan gebruiken. Met de Cadweazle is voortduwen niet meer nodig: de rolstoel heeft een stille en sterke elektromotor, waarmee de gebruiker zich moeiteloos tot 2 uur een weg baant door het zand.

  Voor korte afstanden blijft de ‘gewone’ terreinrolstoel beschikbaar.

  NIEUW op het strand is de StrandHopper. Deze heeft een lagere instap en is net als de Cadweazle eenvoudig te bedienen en een betrouwbaar en stabiel vervoersmiddel voor over het strand. Op de foto hieronder is de StrandHopper links en de Cadweazle rechts.


  Reserveren

  De Cadweazle en StrandHopper kunnen maximaal voor 2 uur worden gehuurd. Dit omdat de rolstoel tussen de ritten door opgeladen dient te worden. Kosten: € 20,00 voor één uur en € 30,00 voor 2 uur. In beide gevallen vragen wij € 50,00 borg.

  RESERVEREN
  T: (0222) 317614 
  E: info@paal17.com
  Graag uw naam, (mobiel)telefoonnummer, gewenste dag en tijd vermelden in de e-mail. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering.

  Voor het huren van de Cadweazle ondertekent u een huurovereenkomst en leggen wij uit hoe de rolstoel werkt. De Cadweazle mag alleen op het strand gereden worden, niet in de duinen en beslist niet in de zee of op de openbare weg.

  (Foto’s Evalien Weterings en SIGT)