Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel vanaf 10.00 uur geopend I keuken dagelijks tot 20.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Aanvraag tafel reservering

RESERVEREN VOOR TERRAS IS NIET MOGELIJK!

Reservering op de dag zelf alleen via Tel: (0222) 317 614  LET OP! Uw reservering is pas definitief
  nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen!


  Strandrolstoel

  Dankzij de Cadweazle is het strand van Texel avontuurlijker en beter toegankelijk voor mindervaliden. De Cadweazle is een offroad rolstoel, die men zelfstandig kan gebruiken. Deze stoere strandmobiel beschikt over een zonnepaneel. Met de Cadweazle is voortduwen niet meer nodig: de rolstoel heeft een stille en sterke elektromotor, waarmee de gebruiker zich moeiteloos tot 2 uur een weg baant door het zand.

  Voor korte afstanden blijft de ‘gewone’ terreinrolstoel beschikbaar.


  Reserveren

  De Cadweazle kan maximaal voor 2 uur worden gehuurd. Dit omdat de rolstoel tussen de ritten door opgeladen dient te worden.
  Kosten: € 15,00 voor één uur en € 25,00 voor 2 uur.

  RESERVEREN

  T: (0222) 317614 kies in het keuzemenu optie 3 en daarna optie 3
  E: info@paal17.com
  Graag uw naam, (mobiel)telefoonnummer, gewenste dag en tijd vermelden in de e-mail. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering.

  Voor het huren van de Cadweazle ondertekent u een huurovereenkomst en leggen wij uit hoe de rolstoel werkt. De Cadweazle mag alleen op het strand gereden worden, niet in de duinen en beslist niet in de zee of op de openbare weg.