Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

Overnachten

Texel beschikt over een aantal prachtige accomodaties, waaronder de stijlvolle suites & appartementen van Just Texel.

Inspirerend. Bijzonder. Authentiek. Zo kun je de suites van Just Texel het beste omschrijven. Rustig gelegen in het hart van Den Burg vormen de royale twee- en vier-persoons suites een rustpunt op het eiland.

Meer weten over Just Texel, klik dan snel hier.


Evenementen- en activiteitenbureau's

Op het strand van Paal 17 zijn diverse activiteiten mogelijk, zo verzorgen Zandbank Texel en Teambuilding Texel groepsactiviteiten en is er de mogelijkheid om te leren golf – en kitesurfen.

En niet alleen op het strand valt er genoeg te beleven, Texel is een fantastische bestemming voor tal van activiteiten. Wij tippen jullie graag een aantal van onze partners.


Trouwen

Trouwen op Texel. Kan het nóg romantischer? Jazeker! Door te trouwen aan zee! Geniet met elkaar en jullie gasten van zon, zee, strand, prachtige vergezichten en een aangename bries. Het kan allemaal op het strand van Paal 17 op Texel!

Hulp nodig bij het plannen of aankleden van jullie bruiloft? Wij stellen jullie graag aan een aantal van onze partners voor.


Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking