Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel dagelijks vanaf 10 uur geopend I keuken dagelijks tot 20.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
    WAVES Festival

    Tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe heeft in 2019 zijn eigen watersport- en muziekfestival op Texel gestart. Het festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni 2020 op de iconische strandlocatie van Paal 17 en is tijdens én in samenwerking met de Ronde om Texel.

    Het sportieve programma van het vijfdaagse festival bestaat naast de Ronde om Texel uit een Grand Prix Foil Windsurfen, NK foil kitesurfen en freestyle kiten. Bij de toekomstig Olympische foil discipline wordt er met windsurfplank over, in plaats van in, het water gevlogen. Daarnaast zijn er gedurende het hele festival tal van andere water- en strandactiviteiten, van surf- & kite clinics tot beachyoga.


    Danny Vera, Rowwen Hèze, The Dirty Daddies en The Originals zijn de hoofdartiesten op WAVES tijdens  de 43ste editie van de Ronde om Texel. Surf naar de website van WAVES voor de programmering en meer informatie over het festival.