Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

De Eerste Etage

shared fine dining
Vanaf 16 februari is Paal 17 De Eerste Etage terug met een vernieuwd concept: shared fine dining. Waar zowel tijdens de lunch als het diner van genoten kan worden.

In ons sfeervolle restaurant Paal 17 De Eerste Etage, op de 1e etage van Paal 17 Aan Zee, is plek voor ca. 40 geluksvogels die heerlijk culinair kunnen genieten.

Het restaurant beschikt over een open keuken waar onze chef-kok verfijnde gerechten bereidt die uitermate geschikt zijn om te delen. Geen fan van delen? De gerechten zijn ook geschikt om als losse gang te eten. 


Menu

Shared fine dining: geniet samen met jouw gezelschap van heerlijke kleine verfijnde gerechten die uitermate geschikt zijn om te delen. Geen fan van delen? De gerechten zijn ook goed als gang te bestellen.

Klik hier voor het actuele menu.

* Bij reserveringen vanaf 7 personen serveren wij een shared fine dining menu. Per ronde worden er een aantal gerechten geserveerd, die u vervolgens met uw tafelgenoten deelt. U heeft de keuze uit een drie of een vier gangen menu.
Kosten:
– Drie rondes: 35,50 excl. dessert
– Vier rondes: 44,50 excl. dessert


Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking