Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

SunBeats Beach Festival

SunBeats is hét dance-evenement van Texel, waar menig Texelaar, oud-Texelaar en Texelbezoeker jaarlijks naar uitkijkt. Heerlijk met je blote voeten in het zand, samen met je vrienden genieten van de beste muziek. Dat is waar SunBeats voor staat. Jaarlijks schitteren er grote namen op het affiche, zo mixten Housequake, Funkerman, EDX, Prok&Fitch, Roger Sanchez, Fedde le Grand en Kris Kross Amsterdam hun sets op Paal 17.

Meer info vind je hier


Ronde om Texel 2015 startveld

Ronde om Texel

Paal 17 is het epicentrum van de Ronde om Texel, ’s werelds grootste catamaran-zeilrace. De Ronde om Texel is al ruim 40 jaar een waar spektakel waar honderden catamarans en windsurfers aan deelnemen. In 2019 vond WAVES Festival samen met de Ronde om Texel plaats. Een nieuw sport, muziek en lifestyle festival met Dorian van Rijsselberghe als festival directeur.

Klik -> voor meer info over WAVES en de Ronde om Texel.


Andere events op Paal 17

Zzanderz Kitesurfweekend
Ieder jaar organiseert Kitesurfclub Texel ‘Zzanderz kitesurfweekend’ op het strand van Paal 17.


Meer info

Wad 'n Concert
Op zaterdag 25 mei 2019 organiseerde Paal 17 de eerste editie van Wad ’n Concert. Een uitstapje naar de iconische haven van Oudeschild. De line-up bestond uit Di-rect, de Edwin Evers Band, Ali B & Friends.
Meer info
Beach House
Naast SunBeats organiseren we ook regelmatig andere ‘Beach House’ evenementen op Paal 17. Daarmee halen we de Ibiza party vibe naar Texel!
Meer info

Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking