Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel vanaf 10.00 uur geopend I keuken dagelijks tot 21.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
  SunBeats Beach Festival

  SunBeats is hét dance-evenement van Texel, waar menig Texelaar, oud-Texelaar en Texelbezoeker jaarlijks naar uitkijkt. Heerlijk met je blote voeten in het zand, samen met je vrienden genieten van de beste muziek. Dat is waar SunBeats voor staat. Jaarlijks schitteren er grote namen op het affiche, zo mixten Erick E, Funkerman, EDX, Prok&Fitch en Kris Kross Amsterdam hun sets op Paal 17. In 2018 vierde SunBeats haar vijftienjarig bestaan met Fedde le Grand als headliner.

  Meer info vind je hier


  Ronde om Texel

  Paal 17 is het epicentrum van de Ronde om Texel, ’s werelds grootste catamaran-zeilrace. De Ronde om Texel is al ruim 40 jaar een waar spektakel waar honderden catamarans en windsurfers aan deelnemen. In de week rondom de Ronde is er veel op het strand te zien en te beleven.
  De race zal in 2019 op zaterdag 22 juni worden gevaren. Kijk hier voor meer info.

  Andere events op Paal 17

  Zzanderz Kitesurfweekend
  Ieder jaar organiseert Kitesurfclub Texel ‘Zzanderz kitesurfweekend’ op het strand van Paal 17.


  Meer info

  Paal 17 strandrace
  De MTB strandrace Texel is een unieke strandrace. Er wordt een uitdagend parcours uitgezet en de uitvalsbasis voor de race is Paal 17.
  Meer info
  Beach House
  Naast SunBeats organiseren we ook regelmatig andere ‘Beach House’ evenementen op Paal 17. Daarmee halen we de Ibiza party vibe naar Texel!
  Meer info