Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Ma t/m vr vanaf 11:00u geopend, za en zo vanaf 10.00u. De keuken is minimaal tot 20.00 uur geopend +31 (0)222 317 614

Table Booking
  Strandshop

  Paal 17 heeft een eigen strandshop, waar je van alles vindt om te ‘overleven’ op het strand. Naast alle strandbenodigdheden kun je er trendy accessoires, heerlijke warme plaids, hippe souvenirs en kleding vinden.

  In het kiosk gedeelte van onze strandshop vind je heerlijk vers soft- en schepijs, verse broodjes, snacks, warme- en koude dranken.


  Verhuur

  In onze strandshop kun je ook terecht voor de huur van diverse strandbenodigdheden zoals windschermen, strandstoelen, ligbedden en parasols. Welke ter plekke verhuurt worden.

  Complete luxe op het strand? Huur dan uw eigen huisje aan zee met stromend water, een tafeltje, ligstoelen en een onbetaalbaar uitzicht. Meer informatie over de verhuur van strandhuisjes vindt u hier.


  Openingstijden

  In het hoogseizoen is de strandshop dagelijks vanaf ca. 10.00. De openingstijden zijn weersafhankelijk, bij mooi weer is de strandshop open tot de laatste zonnestralen schijnen. In het voor- en naseizoen is de strandshop bij slecht weer beperkt geopend. U kunt zich voor de sleutel van uw strandhuisje dan melden bij Paal 17 Aan Zee.