Reservation
Strand Paal 17, Ruijslaan 94-98 De Koog, Texel Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De keuken is minimaal tot 19:30 uur geopend.

Strand

Veilig zwemmen
De Noordzee kent gevaarlijke stromingen, ook als het water rustig lijkt. Je mag daarom niet met opblaasbare voorwerpen (zoals een luchtbed of opblaas-band e.d.) in zee. Van eind juni tot eind augustus zijn er dagelijks strandwachten op Paal 17. Als het nodig is: volg hun instructies op. De strandregels staan ook vermeld op het bord bij de strandopgang.
Strandwachten Paal 17

My Beach

Op Paal 17 zie je het logo van MyBeach opduiken. MyBeach is een project van Stichting De Noordzee en wil daarmee een 100% afvalvrije zones op het strand creëren. De ondernemers op Paal 17 omarmen het landelijke project. Geniet jij ook van het strand en zee op Paal 17? Houd deze plek dan schoon! En dan bedoelen we niet alleen je eigen patatbakje of ijspapiertje opruimen. Als je afval ziet rondslingeren of aangespoelde spullen uit zee: gooi het in de prullenbak. Je kunt aan het begin van de dag een gratis afvalzakje meenemen vanaf de strandopgang. Bij de strandopgang staat een milieustraat waarin afval gescheiden kan worden ingeleverd.

Geen producten in de winkelwagen.

Table Booking