Webcam

Mogen de producten retour als deze niet naar mijn zin zijn?

Jazeker! U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@paal17.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Dat kan indien de bestelling nog niet verzonden is. Zodra de artikelen verzonden zijn worden ze door de vervoeder alsnog aangeboden. U kunt tegen de vervoerder zeggen dat u de zending niet in ontvangst wilt nemen en dat deze terug gestuurd mag worden naar Paal 17. Indien u de zending in ontvangst hebt genomen, heeft u altijd een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst en kunt u binnen deze 14 dagen de koop ontbinden en de producten naar ons retourneren.

Tips voor het retour sturen: Zorg ervoor dat het artikel goed ingepakt is zodat deze niet kan beschadigen door transport. Gebruik bij voorkeur dezelfde verpakkingsmaterialen waarin wij het product naar u hebben verstuurd.
Plak in geen geval stickers op de productverpakking.
Schrijf in geen geval op de productverpakking.
Gebruik voor een goede en snelle verwerking ons retourformulier

Nadat u uw bestelling betaald heeft via iDeal of een andere betaalmethode ontvangt u van ons een factuur via de e-mail. Mocht u een factuur kwijt zijn geraakt of niet ontvangen hebben dan kunt u contact met ons opnemen, wij zullen deze dan opnieuw versturen.